Az NComputingról

Az NComputing, Inc. a leggyorsabban növekvő munkaállomás virtualizációs vállalat a világon, több mint 70000 ügyféllel és 20 millió napi felhasználóval, 140 országban.  Különböző ügyfeleket szolgálunk ki, változatos szférákból, mint az oktatás, kormányzatok, ipari szegmensek, egészségügy; segítve nekik átalakítani számítástechnikai rendszerüket. Az NComputing innovatív és díjnyertes technológiája elképesztően gyors, értékes, kiemelkedő teljesítményű és megfizethető munkaállomás virtualizációs megoldás.

Tovább

 

 

header-high-performanceMagas Teljesítményű, Alacsony Költségű Számítástechnika Mindenkinek

Az NComputing virtuális munkaállomásokat már osztálytermi laboroktól kezdve, nagy VDI rendszereken át telepítették, több mint 30.000 eszközt IT környezetbe helyezve. Az NComputing megoldása a legalacsonyabb költségű számítástechnikai megoldást kínálja iskolák, kisirodák számára, vagy nagyvállalatok már meglévő rendszerébe beépülve, s biztonságos hozzáférést biztosít egészségügyi létesítményeknek is. Az NComputing kompromisszumok nélküli, egyszerű, hatékony és megfizethető megoldást nyújt mindenki számára.

header-big-dreamsNagy Álmok, Kis Költségen

Egy számítógép és operációs rendszer megosztásával, az NComputing akár 100 független felhasználói munkamenetet tud biztosítani, nagyban növelve a hozzáférhetőséget, csökkentve a szükséges hardver és karbantartási költségeket, akár 75%-kal. Ezzel a limitált IT csapatok nyugodtan fókuszálhatnak más, stratégiát igénylő innovatív újításokra, nem kell folyamatosan a PC-ket frissíteniük. Az NComputing innovációja lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy meglévő berendezésüket új, virtuális kliensekké varázsolják, kiterjesztve lehetőségeiket az IT szféra top prioritásai felé, mint a: támogatási mobilitás, BYOD és Windows operációs rendszerek menedzselése.

Tovább

header-go-greenLegyen Ön is Zöld az NComputinggal

Az NComputing hozzáférési eszközei drasztikusan csökkentik az e-hulladékot, 150 grammos kialakításuknak köszönhetően – a 9,6 kg-hoz viszonyítva -, és közel háromszor több ideig működőképesek, mint egy általános asztali számítógép. Körülbelül 1 Wattot fogyasztanak (110 Watt helyett), így akár 90%-ot is spórolhat velük az áramszámlán. Ehhez hasonló előnyök hardver téren is megmutatkoznak. Az NComputing szoftver kliense lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy új életet leheljenek régi PC-ikbe, laptopjaikba, ezzel újrahasznosítva egyes forrásokat.