NComputing Magyarországon

12Az NComputing termékek forgalmazását az Alphasonic Kft. immáron 10 éve végzi. Ez alatt az évtized alatt a számítástechnikai nagykereskedés több ezer NComputing vékonyklienst értékesített már ügyfeleinek.

Az Alphasonic Kft. termékpalettáján számos innovatív vékonykliens megoldást találni. Nem csak forgalmazzák a gyártó termékeit, hanem kiemelten aktív támogatást is biztosítanak.

A cégben folyamatosan képzéseket szerveznek azon ügyfelek számára, akik szeretnék megismerni az NComputingban rejlő lehetőségeket. Az oktatásokon teljes körű betekintést kapnak a részt vevők abba, hogy hogyan is működik a rendszer és hogyan tudnak még nagyobb bevételt ezáltal elérni cégük számára.

„Több Ügyfelünknél már sikeresen használjuk az L300-as készülékeket, a tudásom szeretném ezzel kapcsolatban elmélyíteni.”

                                                                                                                                                                          GS Informatika Kft.

1212120121Az Alphasonic Kft. rendszeresen vesz részt kiállításokon és konferenciákon, s rendezi saját eseményeit, ahol bemutatja az eszközök működését és megismerteti minél több céggel a jövő technológiáját a jelenben. Ez a költséghatékony, energiatakarékos megoldás hamar felkelti a tudatos vállalkozók érdeklődését is, hiszen nem csak költséget csökkenthetünk vele, hanem helytakarékos is, és csendes a működése.

Olyan helyekre került kiépítésre ez az innovatív megoldás, mint a Magyar Tudományos Akadémia könyvtára, a székesfehérvári Macher Zrt., vagy négy vidéki iskola.

Az Alphasonic Kft. fontosnak tartja, hogy Magyarországon minél szélesebb körben megismerjék ezt a technológiát, ezért nem csak rendezvényeken, hanem egyetemeken is tartanak évente előadásokat, hogy megismertessék a jövő informatikus generációjával az NComputingban rejlő lehetőségeket.

Ha Ön is többet szeretne megtudni az NComputing magyarországi forgalmazójáról, és a fenti lehetőségekről, akkor látogasson el a www.alphasonic.hu oldalra!