N-széria a Citrixhez

Product-image_N-series

100%-os HDX élmény, 1/3 áron

2012 májusi megjelenésével, ügyfél szervezetek százai választották az N-széria Citrix® Ready HDX Ellenőrzött System-on-Chip (SoC) Vékonyklienseit, Citrix rendszereik végpont megoldásaiként.

A kezdeti lendületet megtartva, s növelve nyújt az N-széria, gazdag HDX élményt, körülbelül egy HDX-képes PC és egy hagyományos vékonykliens eszköz költségének egyharmadáért. A harmadik-generációs kétmagos Numo™ 3 System-on-Chip (SoC) által, az N-szériás eszközök támogatják és leegyszerűsítik a XenDesktop®, XenApp®, és a VDI-in-a-Box®, Full HD-s munkaállomás és alkalmazás virtualizációs rendszereket, miközben kevesebb, mint 5 Wattot fogyasztanak.

Központosított Menedzsment és Támogatás

Web-alapú centralizált eszköz menedzsmenttel és kritikus 24×7 prémium támogatással, az N-széria vékonykliensei drámaian csökkentik mind a költségeket, mind a bonyolult kialakítást más alternatívákhoz mérve, és átalakítják a vállalati munkaállomás virtualizáció gazdaságát, a szervezetek gyors Citrix és HDX környezetének kifejlesztéséhez való hozzájárulásával.

Kulcsfontosságú Előnyök

  • Tesztelt és validált plug-and-play támogatása főbb HDX ajánlásokkal: XenDesktop, XenApp és VDI-in-a-Box.
  • A következő generációs Numo 3 System-on-Chip (SoC)drámaian leegyszerűsíti a designt, növeli a hatékonyságot és a megbízhatóságot.
  • Gazdag multimédiás élményt nyújt szellemi dolgozóknak és más vállalati munkaállomás virtualizáció felhasználónak, igényes alkalmazáskörnyezettel.
  • Dual monitoros megoldásra és vezeték nélküli kapcsolatra lehetőség–N500-as modellnél elérhető.