L-széria a vSpace-hez

Hozzáférés, akár 100 virtuális munkaállomás folyamathoz vSpace Szerverenként

Az L300 egy reform virtuális asztali kliens eszköz. Karcsú, alacsony fogyasztású tervezése és kialakítása miatt könnyen felszerelhető a monitorok hátuljára, vagy asztalra. NComputing Numo System on a Chip (SoC) vezérléssel, az L300 kliens eszköz kevesebbe kerül, bármely vékony- vagy zerokliensnél és negyede a tipikus asztali PC-k költségének. Azzal, hogy akár 100 db L300 felhasználói munkamenet is csatlakoztatható, egy NComputing vSpace szerverhez egyszerű és erőteljes asztali virtualizációs megoldást nyújt a hagyományos rendszerek egyharmadáért.

output_vqpGvI

 

Kulcsfontosságú Előnyök

  • Jól Teljesít Környezetében: Akár DVD-minőségű, teljes képernyős videót játszik le, akár speciális USB 2.0-ás eszközökhöz csatlakozik, az L300 olyan rugalmassággal és forrásokkal bír, amellyel széles körben képes működni különböző környezetekben úgy, ahogy a felhasználó azt kívánja.
  • Beleillik Büdzséjébe – Ma és Holnap: Az L300 újradefiniálja a teljesítmény és az érték fogalmát, a vékony-, és zerokliensek körében. Hiánynélküli megoldás, a hagyományos számítógépek árának harmadáért, 75%-kal csökkentve a menedzsment költségeket, és 90%-kal redukálva az energiafogyasztást.
  • Könnyen Telepíthető: Akár 4 darab munkaállomást telepítene egy távoli kisirodába, vagy 4 ezer eszközt egy nagyvállalatba, az L300 könnyen rendszerbe illeszthető a vSpace menedzsment eszközök használatával.
  • Egyszerűen Menedzselhető: Az L300 egy null menedzsmentű kliens. Ha egyszer letelepítik, nincs olyan alkalmazás, szoftver vagy driver, amelyet az eszközön kellene menedzselni. A vSpace Szerver központilag kezeli a firmware változásokat, bármilyen felhasználói közbeavatkozás szükségessége nélkül.