vSpace Asztali és Alkalmazás Virtualizációs Felület

Radikálisan egyszerű, elképesztően erős és a legjobb áron beszerezhető és karbantartható

A vSpace egy teljes mértékben integrált, end-to-end munkaállomás és alkalmazás virtualizációs felület, amely az NComputing azon innovációit hasznosítja, amelyeket a hatékonyság növelésére, a költségek csökkentésére tervezték, miközben ugyanolyan – vagy még jobb – tulajdonságokat és teljesítményt nyújtanak, mint egy személyi számítógép. A vSpace ideális választás olyan szervezeteknek, akik az Asztali Virtualizáció minden előnyét szeretnék kihasználni, de nem rendelkeznek akkora költségvetéssel, vagy olyan informatikai rendszerrel, amellyel a tipikus magas költségekkel járó, és komplex asztali virtualizációs megoldások beszerzését, telepítését és karbantartását biztosítani tudnák, ezzel teljesen illeszkedve az oktatási és a kis vállalati környezetbe.

Biztos Hozzáférés Virtuális Asztali Munkaállomásokhoz

A vSpace megoldást nyújt az eszközök, alkalmazások és felhasználói szükségletek bővítésére, egy központi forrás létrehozásával, amely az informatikai menedzsment kezébe adja a virtuális munkaállomások irányítását. Az informatikai szektor így hozzáférést biztosíthat, a felhasználók egyéni munkaállomásaihoz, többféle eszközt használva, a csúcsminőségű asztali élményért. Az IT szektor menedzselheti és szabályozhatja mind az infrastruktúrát, mind a hozzáférési eszközöket, ahogyan a vSpace telepítettsége növekszik.

Kulcsfontosságú Előnyök

  • End-to-End, Teljes Mértékben Integrált Asztali Virtualizációs Felület
  • Kiemelkedő felhasználói élmény, asztali roaminggal és magas teljesítményű multimédiával
  • Csökkenti az asztali számítástechnikai beszerzési és menedzsment költségeket
  • Növeli a termelékenységet, lehetővé téve a felhasználóknak a védett munkamenetet, bárhonnan, bármely eszközről
  • 4 millió telepítés, 20 millió napi felhasználóval, 140 országban
  • Kiaknázott, központosított menedzselhetőség, az IT részére
  • Rugalmasság és agilitás az üzlethez

 

vSpace-Platform-Steps_HU

 

 

Szoftver

Vékonykliensek

vSpace Server

Az NComputing szabadalmaztatott és díjnyertes vSpace Szervere megváltoztatja az asztali virtualizáció piac gazdasági helyzetét. A dolláronként legtöbb felhasználót biztosító vSpace Szerver akár 100 felhasználói munkamenetet is támogat operációs rendszerenként, ezzel a legmegfizethetőbb asztali virtualizációs megoldást ajánlva a piacon.

 További Adatok

L-series

L-széria a vSpace-hez
Osszon meg egy számítógépet vagy szervert, akár 100 felhasználóval. Ideális iskolai és irodai használatra, kis-, és középvállalatoknál.

 További Adatok

vSpace Client

Terjessze ki a vSpace szervert Windows számítógépeire, laptopokra és netbookokra. Ideális a régi PC-k Windows 7 vagy 8 virtuális munkaállomás hozzáférési eszközzé változtatásához, BYOD-t és mobilitást hozzáadva.

 További Adatok

M-series


M-széria a vSpace-hez
A 3 az 1-ben vékonykliens szettek megfizethető munkacsoporti alternatívát biztosítanak. Ideális számítástechnikai munkacsoportoknak: osztálytermekbe, számítógéplaborokba, oktatótermekbe, könyvtárakba és kisirodákba.

További Adatok

 

vSpace Management Center

A vSpace Menedzsment Központ centralizált, flexibilis és könnyen használható menedzsment eszközt biztosít az NComputing asztali hozzáférési eszközökhöz.

 További Adatok

 

Támogatás és Feliratkozások

Az NComputing Támogatás és Feliratkozás programok a szükséges forrásokkal látja el Önt, akkor, amikor az igény diktálja és kivételes értéket biztosít, elkötelezettségünk és ügyfeleink elégedettségének megalapozása érdekében.

Customer value